T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
GAZİANTEP / NURDAĞI - Nurdağı Anadolu İmam Hatip Lisesi

Hedef YKS 2024

Nis

26.04.2024 tarihinde okulumuzun konferans salonunda okul rehber öğretmeni Yasemin ÖZTÜRK tarafından 12.sınıf öğrencilerine, sınav kaygısına yönelik motivasyon sağlama ve oluşabilecek rehaveti önleme konularında seminer gerçekleştirildi. Seminer sonuna öğrencilerden gelen sorular yanıtlandı.

Şbt

Şbt

28.02.2024 tarihinde okulumuzda okul rehberlik servisi koordinesinde sınıf rehber öğretmenlerimiz ve velilerimizle sınavların analizleriyle ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

Şbt

15.02.2024 tarihinde okulumuzun konferans salonunda okul rehber öğretmeni Yasemin ÖZTÜRK tarafından 12.sınıf öğrencilerine etkili ders çalışma yöntemleri, öğrenme stilleri ve motivasyon sağlama konularında seminer gerçekleştirildi. Öğrencilerden gelen sorular yanıtlandı.

Ock

Ock

Ara

Ara

Ara

Yüksek Öğretim Kurumları Sınavında başarılı olmuş mezun öğrencilerimizden Leylanur ÇETİN, 26.12.2023 tarihinde okulumuzun konferans salonunda öğrencilerimizin motivasyonunu arttırmak için sohbet etti. Sınav sürecinde kendi tecrübelerinden bahsederek öğrencilerimizden gelen soruları yanıtladı. 

Ara

Okulumuzun konferans salonunda mesleki rehberlik bağlamında, okul rehberlik servisi koordinesinde Mesleki Rehberlik Çalışması yapıldı. Farklı mesleklere sahip kişiler öğrencilerimize mesleklerinin olumlu ve olumsuz yönlerini anlattılar. Üniversite sınavına hazırlanma süreçlerinden bahsettiler ve öğrencilerimizden gelen soruları içtenlikle yanıtladılar.

Psikolojik danışman Sümeyra AL'a, Avukat Fatih ÇAKMAK'a, Elektrik tesisatçısı Mustafa PAKSOY'a ve okulumuz öğretmenlerinden Emre GÜRDAL'a katılımlarımdan dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Ekm

Hedef 2024 YKS Projesi kapsamında 27.10.2023 tarihinde okulumuzun 12.sınıf öğrencilerine YKS'nin ilk oturumu olan TYT deneme sınavı uygulanmıştır. 9,10 ve 11. sınıf öğrencilerimize ise deneme sınavı uygulanmıştır. Öğrencilerimizi tebrik eder, tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

18.10.2023 tarihinde okulumuzun konferans salonunda okul rehber öğretmeni Yasemin ÖZTÜRK tarafından 12. sınıf öğrencilerine üst öğrenime geçiş sınavları; girecekleri sınavlardaki konuların kapsamı,uygulanışı ve soru dağılımı; hedefledikleri bölümlere nasıl girebilecekleri; derslerine nasıl yoğunlaşacakları; özel yetenek sınavları; ortaöğretim başarı puanı hesaplaması konuları hakkında bilgilendirme çalışması yapıldı.

Sözel, eşit ağırlık, sayısal ve dil alanlarından tercih edebilecekleri bölümler hakkında çeşitli bilgiler verildi. Verimli, planlı ve programlı çalışma ile motivasyonu arttırma yolları konuşuldu.Sunum sonunda TYT, AYT, YDT ve MSÜ hakkında öğrencilerden gelen sorular yanıtlandı.

Ock

Hedef YKS 2023 Projesi kapsamında oluşturulan ara dönem ders çalışma kamp programı ektedir. 

Ock

Hedef YKS 2023 Projesi kapsamında öğrencilerimize uygulanacak olan deneme sınavlarının takvimi ektedir.